Deşi am avut o lună foarte ocupată, acum, când mă uit la mozaicul de decembrie îmi dau seama că e destul de consistent şi de echilibrat. Are de toaate: şi aperitive, şi mâncăruri de post, dar şi mâncăruri specifice sărbătorilor de iarnă. Şi ca de obicei, excelează în deserturi 🙂
Vă las mai jos link-urile lunii decembrie ordonate frumos pe categorii, ca să vă fie mai uşor de accesat în caz că ceva vă face cu ochiul:
Aperitive
Supe/Ciorbe
Feluri de bază
- Sărmăluţe din piept de curcan
- Salată boeuf
- Cârnaţi de casă
- Tagliatelle cu sardine şi sos de roşii
- Pui cu smântână şi mămăliguţă
Deserturi
- Turtă dulce moale şi pufoasă
- Chec de post cu cacao
- Tarta cu gem
- Salam de biscuiţi (de post)
- Tarta cu mere şi migdale
Va mulţumesc că mi-aţi trecut pragul şi în această lună şi profit de ocazie să vă reamintesc de concursul în desfăşurare pe blog, cu premii de la Ceresit Sop Umidităţii şi Franke. Postarea concursului şi înscrierea se fac aici.
Mulţumesc ca de obicei şi Irinei pentru ideea mozaicului lunar.
Multumim si noi pentru retetele minunate <3
Rodica, te pup!
Ce frumoase retete, toate una si una 🙂 A fost o luna bogata din cate vad 🙂 Sa tot fie si anul care vine!
Multumesc, Claudia! la fel si tie, iti doresc!
La multi ani !!