Șnițele din piept de pui cu susan
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest

Șnițele din piept de pui cu susan la cuptor

Preparare10 mins
Gătire25 mins
Timp total35 mins
Categorie: Aperitive
Porții: 4 -6
Autor: Bucate Aromate

Ingrediente

  • aprox. 350 g piept de pui
  • 2 ouă
  • 5-6 linguri de făină
  • 80 g semințe de susan
  • sare piper, cimbru uscat, boia de ardei - după gust

Mod de preparare

  • Aprindeți cuptorul la 190 de grade.
  • Bateți carnea pe ambele părți folosind ciocanul de șnițele.
  • Condimentați cu sare, piper, boia dulce sau iute și cimbru uscat, după gust.
  • Dați carnea prin făină pe ambele părți, apoi prin ouăle bătute cu un praf de sare, iar la final prin semințele de susan.
  • Așezați șnițelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  • Dați tava la cuptor pentru 15 minute, apoi întoarceți șnițelele pe partea cealaltă și mai lăsați-le la cuptor încă 10-15 minute până ce sunt frumos rumenite.
  • Se servesc calde sau reci, ca aperitiv, la micul dejun, alături de salată sau o garnitură de orez, cartofi, etc.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!