Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
2
votes
Gustare cu somon afumat şi ouă de prepeliţă
Preparare
5
minutes
mins
Gătire
5
minutes
mins
Timp total
10
minutes
mins
Categorie:
Aperitive
Porții:
3
-4
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
6-8
felii de pâine
150
g
cremă de brânză gen Philadelphia
sau unt
150
g
somon afumat
o mână de rucola
6-8
ouă de prepeliţă
câteva capere pentru decor
sare şi piper după gust
Mod de preparare
Prăjiţi pâinea, apoi o ungeţi cu crema de brânză sau cu unt.
Aşezaţi pe fiecare felie de pâine câteva frunze de rucola, apoi o şuviţă de somon afumat.
Puneţi la fiert apă cu puţină sare şi 1 linguriţă de suc de lămâie.
Când apa fierbe, spargeţi ouăle de prepeliţă în apa fierbinte.
Când ouăle s-au coagulat, le scoateţi cu o strecurătoare şi le aşezaţi pe feliile de pâine.
Presăraţi sare şi piper după gust şi decoraţi cu câteva capere.
Serviţi imediat.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!