Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from 1 vote
Pastă picantă de fasole albă
Preparare
10
minutes
mins
Timp total
10
minutes
mins
Categorie:
Aperitive
Porții:
8
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
1
conservă de fasole albă
400 g
2-3
căţei de usturoi
50
ml
de ulei
sare şi piper după gust
boia de ardei iute
gogoşari în oţet
măsline
seminţe de susan alb şi negru
câteva fire de chives
sau frunze de ceapă verde
Mod de preparare
Scurgeţi foarte bine conserva de lichid.
Pasaţi la blender boabele de fasole împreună cu usturoiul turnând în fir subţire uleiul.
Potriviţi gustul de sare şi piper.
Serviţi de preferat pe felii de pâine neagră.
Presărăţi după gust boia de ardei iute, seminţe de susan şi decoraţi cu gogoşari, măsline şi frunze de chives (sau de ceapă verde)
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!