Go Back
+ servings
Pastă picantă de fasole albă
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Pastă picantă de fasole albă

Preparare10 minutes
Timp total10 minutes
Categorie: Aperitive
Porții: 8

Ingrediente

  • 1 conservă de fasole albă 400 g
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 50 ml de ulei
  • sare şi piper după gust
  • boia de ardei iute
  • gogoşari în oţet
  • măsline
  • seminţe de susan alb şi negru
  • câteva fire de chives sau frunze de ceapă verde

Mod de preparare

  • Scurgeţi foarte bine conserva de lichid.
  • Pasaţi la blender boabele de fasole împreună cu usturoiul turnând în fir subţire uleiul.
  • Potriviţi gustul de sare şi piper.
  • Serviţi de preferat pe felii de pâine neagră.
  • Presărăţi după gust boia de ardei iute, seminţe de susan şi decoraţi cu gogoşari, măsline şi frunze de chives (sau de ceapă verde)
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!