Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest

Ton la grătar învelit în semințe de susan alb și susan negru

Preparare3 mins
Gătire5 mins
Timp total8 mins
Categorie: Feluri de baza
Porții: 2
Autor: Iuliana @ Bucate Aromate

Ingrediente

  • 300 g carne de ton proaspătă sau congelată - (sau calculați 150 g/porție)
  • 50 g susan alb
  • 50 g susan negru le găsiți gata mixate la Vegis
  • sare și piper după gust
  • roșii cherry diverse culori
  • pătrunjel și lime pentru servit

Mod de preparare

  • Carnea ar trebui sa fie puțin umedă, sau să o stropiți cu foarte puțină apă rece. Presărați carnea de ton cu sare și piper, apoi o treceți prin semințele de susan amestecate.
  • Presați puțin cu palmele pentru a se lipi bine semințele.
  • Puneți carnea pe un grill de teflon (ca acesta) sau chiar într-o tigaie de teflon pentru 2-3 minute pe fiecare parte.
  • Serviți imediat cu o salată de roșii cherry, sau salată verde sau cu garnitură de orez ca în rețeta de mai sus.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!