Go Back
+ servings
Desert rapid cu frişcă, ciocolată albă şi dulceaţă de trandafiri
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Desert rapid cu frişcă, ciocolată albă şi dulceaţă de trandafiri

Preparare10 minutes
Timp total10 minutes
Categorie: Desert
Porții: 2

Ingrediente

  • 200 ml smântână pentru frişcă cu 35% grăsime
  • seminţele de la ½ de păstaie de vanilie
  • aprox. 40 g ciocolată albă de bună calitate
  • dulceaţă de trandafiri

decor

  • boboci de trandafiri proaspeţi sau uscaţi
  • frunzuliţe de mentă

Mod de preparare

  • Bateţi smântâna până obţineţi o frişcă fină şi cremoasă.
  • Adăugaţi peste frişca bătută cam 25-30 g de ciocolată albă rasă şi seminţele de vanilie. Amestecaţi uşor doar cât să se omogenizeze.
  • Pregătiţi 2 cupe sau boluri. Puneţi un strat de frişcă 2 linguriţe de dulceaţă, din nou frişcă şi din nou dulceaţă.
  • Decoraţi cu cârlionţi de ciocolată, frunze de mentă şi bococi de trandafir.
  • Serviţi imediat sau ţineţi desertul la rece până în momentul servirii.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!