Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from 1 vote
Desert rapid cu frişcă, ciocolată albă şi dulceaţă de trandafiri
Preparare
10
minutes
mins
Timp total
10
minutes
mins
Categorie:
Desert
Porții:
2
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
200
ml
smântână pentru frişcă
cu 35% grăsime
seminţele de la ½ de păstaie de vanilie
aprox. 40 g ciocolată albă de bună calitate
dulceaţă de trandafiri
decor
boboci de trandafiri
proaspeţi sau uscaţi
frunzuliţe de mentă
Mod de preparare
Bateţi smântâna până obţineţi o frişcă fină şi cremoasă.
Adăugaţi peste frişca bătută cam 25-30 g de ciocolată albă rasă şi seminţele de vanilie. Amestecaţi uşor doar cât să se omogenizeze.
Pregătiţi 2 cupe sau boluri. Puneţi un strat de frişcă 2 linguriţe de dulceaţă, din nou frişcă şi din nou dulceaţă.
Decoraţi cu cârlionţi de ciocolată, frunze de mentă şi bococi de trandafir.
Serviţi imediat sau ţineţi desertul la rece până în momentul servirii.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!