Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from 1 vote
Salată colorată cu varză roşie şi alte vitamine
Preparare
15
minutes
mins
Timp total
15
minutes
mins
Categorie:
Retete de post
Porții:
1
-3
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
½
de varză roşie
½
de măr mare
½
de rodie
sâmburii
1
morcov potrivit
2-3
fire de ceapă verde
doar frunzele
ulei de măsline
suc de lămâie
sau de portocale, sau de rodie
seminţe de susan
sau pin, seminţe de cânepă, chimen negru, etc.
Mod de preparare
Tocaţi varza sau daţi-o pe răzătoarea cu găuri mari.
Procedaţi la fel cu morcovul şi mărul.
Amestecaţi legumele de mai sus, presăraţi puţină sare şi framântaţi-le puţin cu degetele pentru ca varza să îşi ia sare şi să se înmoaie puţin.
Adăugaţi frunzele de ceapă verde tocate mărunt, sâmburii de rodie şi seminţele de susan.
Asezonaţi cu ulei de măsline şi suc de lămâie după gust.
Lăsaţi salata deoparte 10-15 minute înainte de servire. Gusturile se vor combina, iar aromele vor fi mult mai intense.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!