Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
2
votes
Ceai de ghimbir
Preparare
5
minutes
mins
Gătire
10
minutes
mins
Timp total
15
minutes
mins
Categorie:
Bauturi
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
rădăcină de ghimbir
lămâie - opţional
miere de albine - opţional
frunze de mentă - opţional
apă
Mod de preparare
Taiaţi 1-2 cm de radăcina de ghimbir, în funcţie de cât sunteţi de obişnuiţi cu gustul lui şi cât de mult vă place.
Curăţaţi ghimbirul de coajă şi tăiati-l în bucăţele mici pe care le puneţi într-o cană de 200 ml.
Adăugaţi după gust: lămâie, miere de albine, mentă.
Turnaţi apa fierbinte, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi ceaiul la infuzat cel puţin 10 minute, apoi serviţi.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!