Alegeţi frunze mai mari de salvie, dar proaspete şi fragede.
Spalaţi frunzele, apoi tamponaţi-le cu un prosop curat sau cu unul de hârtie ca să le uscaţi.
Zdrobiţi usturoiul şi amestecaţi-l cu restul de condimente şi cu făina.
Turnaţi apa puţin câte puţin în timp ce amestecaţi continuu cu un tel mic, sau cu o furculiţă, ca să nu se formeze cocoloaşe.
Dacă nu ţineţi post, bateţi foarte bine cele 2 ouă şi turnaţi peste ele făina amestecată cu condimentele. La fel ca mai sus, amestecaţi continuu ca să obţineti o compoiţie fină şi omogenă.
Treceti frunzele de salvie prin compoziţia de mai sus şi prăjiţi-le pe ambele părţi într-o tigaie cu ulei încins.
Scoateţi frunzele prăjite pe un prosop de hârtie care să absoarbă excesul de ulei.
Serviţi de preferat cât sunt încă calde, cu legume proaspete alături.