Go Back
Salata tabouleh cu quinoa
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 3 votes

Salata tabouleh cu quinoa

Categorie: Salate

Ingrediente

  • 3 legături de pătrunjel
  • 8-10 fire de mentă
  • 4-5 roşii
  • 1 ceapă roşie puteţi pune şi ceapă verde
  • ½ cană de quinoa fiartă şi răcită
  • aprox. 50 ml ulei de măsline
  • sare piper şi suc de lămâie după gust

Mod de preparare

  • Spălăm pătrunjelul şi menta şi le scuturăm bine de apă, apoi le tocăm mărunt.
  • Tăiem roşiile cubuleţe mici.
  • Taiem ceapa roşie la fel, în cubuleţe cât mai mici.
  • Le punem pe toate într-un bol încăpător, adăugăm quinoa şi amestecăm.
  • Facem un sos din uleiul de măsline, sucul de lămâie, sare şi piper.
  • Turnăm sosul peste salata din bol şi amestecăm.
  • Lăsăm salata la frigider cel puţin 15 minute ca să se împrietenească mai bine aromele, apoi servim.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!