Eu am băgat la robot pieptul de curcan împreună cu toate legumele din listă, inclusiv usturoiul. Voi, dacă cumva aveţi carnea deja tocată, puteţi da prin robot doar legumele sau, şi mai simplu, le puteţi da pe răzătoarea cu găuri mici.
Amestecaţi carnea cu oul bătut, legumele tocate sau rase şi condimentaţi cu cimbru uscat, sare şi piper după gust.
Cu mâinile uşor unse cu ulei formaţi chifteluţele pe care le aşezaţi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Daţi tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15 minute. Chifteluţele se vor rumeni doar pe partea de jos, unde sunt în contact cu tava.
După cele 15 minute, deschideţi uşa şi întoarceţi chifteluţele pe partea cealaltă. Le mai lăsaţi încă 5 minute, doar cât să se rumenească puţin şi pe cealaltă parte şi sunt gata.