Go Back
+ servings
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 3 votes

Cornuleţe din foietaj cu rahat

Cornuleţe din foietaj cu rahat o rețetă simplă și rapidă. Cornulețe foietate și delicioase!
Preparare15 minutes
Gătire30 minutes
Timp total45 minutes
Categorie: Deserturi
Cuisine: Romaneasca
Porții: 40
Calories: 69kcal

Ingrediente

  • 400 g aluat de foietaj o foaie de
  • 200 g rahat divers colorat
  • zahar pudra vanilat pentru servit

Mod de preparare

  • se taie foaia de aluat pe lungime in 3 fasii egale
  • aceste fasii se taie apoi pe latime in 3-4 dreptunghiuri (depinde cat de mari doriti cornuletele)
  • fiecare dreptunghi se taie pe diagonala in cate 2 triunghiuri
  • se pune o bucatica de rahat pe latura mica fiecarui triunghi si se rasucesc apoi cornuletele
  • se pun in tava pe hartie de copt
  • se coc in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade, aproximativ 30 de minute, pana se rumenesc
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 69kcal | Carbohidrați: 8g | Proteine: 1g | Grăsimi: 4g | Fibre: 0.2g | Zahăr: 2g | Vitamina A: 0.1IU | Calciu: 2mg