Cornuleţe din foietaj cu rahat
Cornuleţe din foietaj cu rahat o rețetă simplă și rapidă. Cornulețe foietate și delicioase!
Preparare15 minutes mins
Gătire30 minutes mins
Timp total45 minutes mins
Categorie: Deserturi
Cuisine: Romaneasca
Porții: 40
Calories: 69kcal
- 400 g aluat de foietaj o foaie de
- 200 g rahat divers colorat
- zahar pudra vanilat pentru servit
se taie foaia de aluat pe lungime in 3 fasii egale
aceste fasii se taie apoi pe latime in 3-4 dreptunghiuri (depinde cat de mari doriti cornuletele)
fiecare dreptunghi se taie pe diagonala in cate 2 triunghiuri
se pune o bucatica de rahat pe latura mica fiecarui triunghi si se rasucesc apoi cornuletele
se pun in tava pe hartie de copt
se coc in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade, aproximativ 30 de minute, pana se rumenesc
Calorii: 69kcal | Carbohidrați: 8g | Proteine: 1g | Grăsimi: 4g | Fibre: 0.2g | Zahăr: 2g | Vitamina A: 0.1IU | Calciu: 2mg