Go Back
+ servings
Ciuperci umplute cu banza si oua de prepelita
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Ciuperci umplute cu brânză şi ouă de prepeliţă

Preparare15 minutes
Gătire30 minutes
Timp total45 minutes
Categorie: Aperitive
Porții: 45 minute

Ingrediente

  • 10 ciuperci cu palaria cat mai mare
  • 10 oua de prepelita
  • 200 grame branza de vaci slaba pentru Dukan
  • sare/piper/boia de ardei dulce
  • patrunjel

Mod de preparare

  • ciupercile se spala si se indeparteaza coditele
  • branza se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust
  • se umplu palariile cu branza avand grija sa faceti o mica adancitura la fiecare
  • in adancitura respectiva spargeti oul de prepelita
  • presarati cu sare si piper
  • dati la cuptor pentru 20-30 de minute, pana cand se intaresc ouale
  • se servesc calde, cu patrunjel proaspat tocat
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!