ciocolată albă cu fistic caramelizat
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest

Ciocolată albă cu fistic caramelizat

Categorie: Deserturi
Autor: Iuliana S. / bucate-aromate.ro

Ingrediente

  • 200 g. ciocolata alba de foarte buna calitate
  • 40 g. miere
  • 100 g. fistic nesarat decojit

Mod de preparare

  • Maruntim fisticul cat si cum dorim.
  • Il caramelizam in miere amestecand din cand in cand, ca sa se faca uniform.
  • In paralel topim ciocolata rupta bucatele mici la bain marie.
  • Turnam ciocolata pe o hartie de copt pe cat posibil in forma dreptunghiulara.
  • Turnam peste ciocolata fisticul caramelizat.
  • Punem deasupra o alta hartie de copt peste care apasam cu palmele pentru ca fisticul sa patrunda bine in ciocolata.
  • Dam la frigider o jumatate de ora, apoi o taiem frumos in romburi civilizate sau...daca nu mai avem rabdare o rupem cum se nimereste si ne bucuram de ea.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!