Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from 1 vote
Cremă fină de brânză cu ardei kapia
Preparare
10
minutes
mins
Timp total
10
minutes
mins
Categorie:
Aperitive
Porții:
2
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
150
g
brânză de vaci grasă
o lingură de smântână
½
de ardei kapia mare
sare
Mod de preparare
Brânza de vaci şi smântâna le-am bătut cu blenderul până când au devenit cremă fină.
Ardeiul kapia crud, l-am tocat la robot, dar nu l-am făcut chiar făcut pastă, ci l-am lăsat ceva mai "grosier".
Am împreunat apoi brânza cu ardeiul şi am potrivit invenţia de sare.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!