Go Back
+ servings
Briose cu banane si iaurt
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 6 votes

Brioșe cu banane și iaurt

Preparare10 minutes
Gătire35 minutes
Timp total45 minutes
Categorie: Desert
Porții: 10 brioșe

Ingrediente

Mod de preparare

  • Aprindeți cuptorul la 180 de grade și pregătiți o tavă specială pentru 10 brioșe. Tava mea e pentru 6 brioșe, am mai pregătit 4 forme din silicon. 
    Fie ungeți tava cu puțin unt, fie folosiți hârtiuțe speciale pentru brioșe.
  • Zdrobiți bananele cu o furculiță. 
  • Adăugați restul ingredientelor peste bananele paste și amestecați să se omogenizeze compoziția.
  • Turnați compoziția în forme și dați tava la cuptor pentru 35 de minute. Puteți face și testul cu scobitoarea pentru a vă asigura că brioșele sunt bine coapte în interior, dar trebuie să știți că oricum, miezul va rămâne puțin umed.
  • De preferat ar fi să lăsați brioșele să se răcească înainte de servire, dar dacă nu mai aveți răbdare, să știți că sunt bune și calde.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!