Puneți uleiul la încins într-o cratiță încăpătoare sau în vasul multicookerului pe programul saute.
Căliți 2-3 minute ceapa și ardeiul gras tăiate cubulețe.
Adăugați carnea tăiată cuburi, sare, piper, cimbru și cam 150 ml apă și lăsați totul să fiarbă înăbușit timp de 10 minute, amestecând din când în când să nu se lipească.
Puneți păstăile spălate și curățate în cratiță, mai adăugați puțină apă și lăsați-le să fiarbă înăbușit, acoperite cu un capac. Amestecați din când în când. (La multicooker, setați programul manual, 30 de minute la 100 de grade și nu e nevoie să amestecați.)
Când fasolea verde dă semne că e aproape fiartă, încercați și carnea să fie fiartă, adică să intre ușor furculița în ea. Adăugați roșiile tăiate cuburi și lăsați mâncarea să mai fiarbă încă 10 minute.
Presărați mâncarea de fasole verde cu carne de pui cu pătrunjel sau mărar proaspăt tocat și serviți.