Aperitiv cu andive și somon afumat
Acest aperitiv cu andive crocante umplute cu cremă de brânză și somon afumat se face la rece, e gata în 15 minute și va fi pe gustul tuturor!
Preparare15 minutes mins
Timp total15 minutes mins
Categorie: Aperitive
Cuisine: Romaneasca
Porții: 4
Calories: 164kcal
- 2 andive mici (cam 12 frunze)
- 100 g somon afumat
- 150 g cremă de brânză
- 1 fir ceapă verde
- puțin mărar proaspăt
- sare și piper după gust
Tocați fin partea albă de la o ceapă verde, 50 g de somon și câteva frunze de mărar. Puneți-le peste crema de brânză și amestecați. Gustați și adăugați sare și piper după gust.
Umpleți frunzele de andive cu crema pregătită mai sus.
Decorați cu fâșii se somon afumat și frunze de mărar proaspăt.
Păstrați aperitivul la frigider până la servire.
Calorii: 164kcal | Carbohidrați: 3g | Proteine: 7g | Grăsimi: 14g | Colesterol: 47mg | Fibre: 1g | Zahăr: 1g