Go Back
+ servings
aperitiv cu andive si somon afumat
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 3 votes

Aperitiv cu andive și somon afumat

Acest aperitiv cu andive crocante umplute cu cremă de brânză și somon afumat se face la rece, e gata în 15 minute și va fi pe gustul tuturor!
Preparare15 minutes
Timp total15 minutes
Categorie: Aperitive
Cuisine: Romaneasca
Porții: 4
Calories: 164kcal

Ingrediente

  • 2 andive mici (cam 12 frunze)
  • 100 g somon afumat
  • 150 g cremă de brânză
  • 1 fir ceapă verde
  • puțin mărar proaspăt
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

  • Tocați fin partea albă de la o ceapă verde, 50 g de somon și câteva frunze de mărar. Puneți-le peste crema de brânză și amestecați. Gustați și adăugați sare și piper după gust.
  • Umpleți frunzele de andive cu crema pregătită mai sus.
  • Decorați cu fâșii se somon afumat și frunze de mărar proaspăt.
  • Păstrați aperitivul la frigider până la servire.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 164kcal | Carbohidrați: 3g | Proteine: 7g | Grăsimi: 14g | Colesterol: 47mg | Fibre: 1g | Zahăr: 1g