Go Back
+ servings
Suc de sfeclă roșie cu morcov
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Suc de sfeclă roșie cu morcov și mandarine

Oricând vrei o infuzie de vitamine într-o băutură delicioasă, încearcă această rețetă simplă de suc de sfeclă roșie cu morcov și mandarine!
Preparare10 minutes
Timp total10 minutes
Categorie: Bauturi
Cuisine: internationala
Porții: 3
Calories: 101kcal

Ingrediente

  • 300 g sfeclă roșie 3 sfecle mici
  • 80 g morcov 2 morcovi
  • 3 mandarine
  • aprox. 500 ml de apă plată sau filtrată

opțional

  • îndulcitor după gust
  • 1-2 cm rădăcină de ghimbir

Mod de preparare

  • Spălați și curățați de coajă sfecla roșie și morcovul.
  • Curățați mandarinele.
  • Puneți toate ingredientele în blender.
  • Adăugați apa și mixați până obțineți o băutură omogenă.
  • Dacă doriți o băutură mai fină (mai ales dacă aveți prichindei mofturoși), înainte de servire, puteți strecura sucul obținut.
  • Serviți sucul imediat, de preferat dimineața, pe stomacul gol.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 101kcal | Carbohidrați: 24g | Proteine: 3g | Grăsimi: 1g | Fibre: 5g | Zahăr: 17g | Vitamina A: 5087IU | Calciu: 57mg