Suc de sfeclă roșie cu morcov și mandarine
Oricând vrei o infuzie de vitamine într-o băutură delicioasă, încearcă această rețetă simplă de suc de sfeclă roșie cu morcov și mandarine!
Preparare10 minutes mins
Timp total10 minutes mins
Categorie: Bauturi
Cuisine: internationala
Porții: 3
Calories: 101kcal
- 300 g sfeclă roșie 3 sfecle mici
- 80 g morcov 2 morcovi
- 3 mandarine
- aprox. 500 ml de apă plată sau filtrată
opțional
- îndulcitor după gust
- 1-2 cm rădăcină de ghimbir
Spălați și curățați de coajă sfecla roșie și morcovul.
Curățați mandarinele.
Puneți toate ingredientele în blender.
Adăugați apa și mixați până obțineți o băutură omogenă.
Dacă doriți o băutură mai fină (mai ales dacă aveți prichindei mofturoși), înainte de servire, puteți strecura sucul obținut.
Serviți sucul imediat, de preferat dimineața, pe stomacul gol.
Calorii: 101kcal | Carbohidrați: 24g | Proteine: 3g | Grăsimi: 1g | Fibre: 5g | Zahăr: 17g | Vitamina A: 5087IU | Calciu: 57mg