Într-un bol încăpător, mixați untul împreună cu zahărul și un praf de sare până devine spumos.
Adăugați ouăle, Amaretto și mixați din nou să se încorporeze.
La final încorporați cele două tipuri de făină amestecate cu praful de copt.
Nivelați compoziția și puneți deasupra, lipită de ea, o bucată de folie alimentară ca să nu se usuce. Dați bolul la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Aprindeți cuptorul la 180 de grade și puneți hârtie de copt într-o tavă mare.
Scoateți aluatul din frigider și formați cu palmele bile mici de mărimea unei roșii cherry pe care le așezați în tavă. Din cantitățile de mai sus, veți obține fursecuri pentru a umple două tăvi, pe care le veți coace pe rând.
În fiecare bilă de aluat puneți câte o migdală întreagă.
Dați tava la cuptor pentru 12-15 minute, până când fursecurile încep să se rumenească dedesubt.
Scoateți fursecurile din cuptor și lăsați-le să se răcească în tavă pentru că sunt foarte fragede și le veți strica forma dacă încercați să le manevrați cât sunt încă fierbinți.
Opțional, presărați fursecurile cu zahăr pudră.