Go Back
+ servings
Spaghete cu sos bolognese
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 2 votes

Spaghete cu sos bolognese

O porție de spaghete cu sos bolognese e de nerefuzat atunci când vrei un prânz cu adevărat bun! Haideți să vedem cum le facem acasă!
Preparare5 minutes
Gătire10 minutes
Timp total15 minutes
Categorie: Feluri de baza
Cuisine: Italiana
Porții: 2
Calories: 1104kcal

Ingrediente

  • 200 g spaghete sau orice alte paste aveți
  • 500 g sos bolognese
  • 50 g parmezan sau cascaval ras
  • busuioc proaspăt

Mod de preparare

  • Fierbeți spaghetele în 2 litri de apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet.
  • Între timp încălziți sosul blognese, dacă nu este proaspăt făcut.
  • Scurgeți spaghetele, distribuiți-le în două farfurii.
  • Împărțiți și sosul blognese între cele două porții.
  • Peste sos puneți 1-2 linguri de parmezan sau cașcaval ras.
  • Decorați cu busuioc proaspăt și serviți imediat.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 1104kcal | Carbohidrați: 75g | Proteine: 65g | Grăsimi: 58g | Colesterol: 195mg | Fibre: 3g | Zahăr: 3g