Spaghete cu sos bolognese
O porție de spaghete cu sos bolognese e de nerefuzat atunci când vrei un prânz cu adevărat bun! Haideți să vedem cum le facem acasă!
Preparare5 minutes mins
Gătire10 minutes mins
Timp total15 minutes mins
Categorie: Feluri de baza
Cuisine: Italiana
Porții: 2
Calories: 1104kcal
- 200 g spaghete sau orice alte paste aveți
- 500 g sos bolognese
- 50 g parmezan sau cascaval ras
- busuioc proaspăt
Fierbeți spaghetele în 2 litri de apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp încălziți sosul blognese, dacă nu este proaspăt făcut.
Scurgeți spaghetele, distribuiți-le în două farfurii.
Împărțiți și sosul blognese între cele două porții.
Peste sos puneți 1-2 linguri de parmezan sau cașcaval ras.
Decorați cu busuioc proaspăt și serviți imediat.
Calorii: 1104kcal | Carbohidrați: 75g | Proteine: 65g | Grăsimi: 58g | Colesterol: 195mg | Fibre: 3g | Zahăr: 3g