Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from
4
votes
Spaghete cu sos de avocado şi roşii cherry
Preparare
10
minutes
mins
Gătire
10
minutes
mins
Timp total
20
minutes
mins
Categorie:
Feluri de baza
Porții:
2
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
160
g
spaghete Antonio di Vaio
2
litri de apă
2
buc. avocado
2-3
căţei de usturoi
5-6
frunze de busuioc proaspăt
100
g
roşii cherry
150
g
boabe de porumb fiert
sucul de la o jumătate de lămâie
sare după gust
Mod de preparare
Puneţi apa la fiert cu o linguriţă rasă de sare.
Fierbeţi spaghetele conform instrucţiunilor de pe pachet (8 minute).
Între timp pasaţi pulpa de avocado impreună cu usturoiul, busuiocul, sare şi suc de lămâie după gust. Veţi obţine un sos fin şi cremos.
Când spaghetele sunt fierte şi scurse de apă, adăugaţi porumbul fiert şi amestecaţi-le cu sosul de avocado.
Puneţi deasupra roşiile cherry tăiate felii şi pentru că avocado oxidează foarte uşor, e de preferat să le serviţi imediat.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!