Puneţi la fiert laptele, smântâna pentru frişcă şi zahărul. Amestecaţi din când în când să se dizolve zahărul şi să nu se lipească de fundul cratiţei.
Separat dizolvaţi amidonul în aprox. 50 ml de apă rece.
Când laptele începe să se umfle, turnaţi amidonul şi amestecaţi cu un tel de mână.
Daţi budinca deoparte şi când s-a răcit de tot, adăugaţi apa de flori de portocal şi apa de trandafiri. Vă recomand să puneţi pentru început câte o lingură din fiecare, omogenizaţi şi gustaţi. Dacă doriţi budinca mai aromată, mai adăugaţi câte o lingură din fiecare apă, aşa cum am făcut eu.
Puneţi budinca în forme şi daţi-o la frigider pentru cel puţin 4 ore, timp în care se va mai întări.
Înainte de servire, tăiaţi banana rondele, presăraţi fistic şi stropiţi cu miere de albine după gust.