Go Back
+ servings
Omleta rapida cu piept de pui, rosii si ciuperci
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Omletă rapidă cu piept de pui, roșii și ciuperci

Preparare10 minutes
Gătire15 minutes
Timp total25 minutes
Categorie: Feluri de baza
Porții: 2

Ingrediente

  • ½ de piept de pui
  • 4 ouă
  • 2-3 ciuperci
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 ardei gras micuţ
  • 1 roşie
  • sare şi piper după gust
  • puţin cimbru uscat

Mod de preparare

  • Tăiaţi pieptul de pui cubuleţe şi condimenţi după gust cu sare, piper şi cimbru, apoi puneţi-l la călit într-o tigaie antiaderentă (eu folosesco tigaie ca aceasta]). Puteţi folosi şi puţin ulei dacă doriţi, eu nu am pus, am vrut o masă cât mai dietetică.
  • Întoarceţi din când în când cuburile de carne, să se rumenească uniform pe toate părţile.
  • Adăugati ciupercile şi amestecaţi din când în când, apoi ardeiul gras tăiat cuburi şi ceapa verde tocată fin.
  • Când zeama lăsată de ciuperci s-a evaporat, bateţi ouăle cu puţină sare şi piper şi turnaţi-le în tigaie, peste legume.
  • Puneţi si roşia tăiată cuburi şi din acest moment nu mai amestecaţi, ci lăsaţi tigaia la foc moderat să se coacă omleta pe îndelete.
  • E gata când ouăle s-au coagulat uniform pe toată suprafaţa.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!