Go Back
+ servings
Porridge cu zmeură şi migdale
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Porridge cu zmeură şi migdale

Preparare5 mins
Gătire10 mins
Timp total15 mins
Categorie: Desert
Porții: 2

Ingrediente

Mod de preparare

  • Se pune laptele la fiert împreuna cu sarea.
  • Când laptele începe să se umfle, se adaugă fulgii de ovăz şi se lasă să fiarbă la foc mic, amestecând din când în când cu o lingură de lemn.
  • Veţi simţi la mână că terciul începe să se îngroaşe. Când ajunge la consistenţa dorită, se ia de pe foc şi se repartizează în castroane.
  • După ce se răcoreşte puţin, porridge-ul se îndulceşte cu miere după gust.
  • Se pun deasupra fulgii de migdale şi zmeura..
  • Se serveşte imediat.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!