Go Back
+ servings
Inghetata vegana de caise cu cocos si migdale
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 2 votes

Îngheţată vegană de caise cu cocos şi migdale

Preparare10 minutes
Timp total10 minutes
Categorie: Desert
Porții: 6 -8

Ingrediente

Mod de preparare

  • Taiaţi fructele felii şi băgati-le la congelator.
  • Când fructele sunt congelate, puneţi-le împreună cu restul ingredientelor din listă într-un blender vertical si mixaţi până obţineţi o compoziţie omogenă şi cremoasă.
  • Serviţi îngheţata imediat, presărată cu migdale mărunţite şi fulgi de migdale, sau păstraţi-o într-o caserolă la congelator.
  • Dacă păstraţi îngheţata la congelator, e bine să o scoateţi cu 15-20 de minute înainte de servire pentru a avea timp să se înmoaie puţin.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!