Aprindeţi cuptorul la 180 de grade şi ungeţi cu puţin ulei o tavă potrivită ca mărime.
Curăţaţi şi tăiaţi rondele cartofii. Aşezaţi rondele în tavă.
Condimentaţi cu sare, piper, cimbru şi boia de ardei.
Taiaţi ardeiul gras făşii şi puneti-le peste cartofi.
Peştii evisceraţi, curăţaţi şi spălaţi se stropesc cu suc de lămâie, se condimentează pe toate părţile şi se aşează peste patul de cartofi.
Introduceţi in interiorul fiecărui peşte câte o felie de lămâie.
Aşezaţi şi roşiile cherry în tavă şi adăugati 150 ml supă de legume sau apă plată.
Acoperiţi tava cu o folie de aluminiu şi daţi-o la cuptor pentru 30 de minute.
Îndepărtati folia de aluminiu, măriţi temperatura cuptorului la 200 de grade şi mai lăsati tava la cuptor 5-10 minute până ce peştele este rumenit.
Presăraţi cu pătrunjel proaspăt şi serviţi imediat.