Go Back
Fursecuri cu picaturi de ciocolata
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Fursecuri cu picături de ciocolată

Preparare10 minutes
Gătire15 minutes
Timp total25 minutes
Categorie: Deserturi

Ingrediente

Mod de preparare

  • Mixăm untul împreună cu zahărul, pudra de vanilie şi un praf de sare.
  • Când untul devine cremos, adăugăm oul amestecând să se încorporeze, apoi turnăm făina cernută împreună praful de copt, jumătate din cantitatea de picături de ciocolata și omogenizăm. Avem acum un aluat compact şi elastic.
  • Înveliţi aluatul în folie alimentară şi lăsaţi-l la frigider minim o jumătate de oră.
  • Aprindeţi cuptorul la 180 de grade şi tapetaţi două tăvi cu hârtie de copt.
  • Scoateţi aluatul din frigider şi formaţi în palme mici biluţe cam de mărimea unei nuci.
  • Aşezaţ biluţele pe hârtia de copt, presărați restul de picături de ciocolată şi le aplatizaţi ușor cu palmele.
  • Coaceți fursecurile timp de 10-12 minute pana încep sa se rumenească pe partea care a fost în contact cu tava.
  • Pentru că sunt foarte fragede, lăsați-le să se răcească în tavă, apoi le pudrați cu zahăr și sunt gata de servit.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!