Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
Salvează pe Pinterest
5
from 1 vote
Cafea alintată cu frişcă şi lichior de ciocolată
Preparare
15
minutes
mins
Gătire
5
minutes
mins
Timp total
20
minutes
mins
Categorie:
Bauturi
Porții:
1
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
200
ml
din cafeaua preferată îndulcită după gust
aprox. 3 linguri de frişcă naturală
din smântână cu 35% grăsime
20
ml
lichior de ciocolată
poate fi şi altă aromă
1-2
pătrăţele de ciocolată neagră sau cu lapte
Mod de preparare
Se face cafeaua aşa cum obisnuiţi şi se pune într-o ceşcuţă frumoasă, cea mai frumoasă pe care o aveti.
Se adaugă lichiorul.
Se decorează cu frişcă (insist să fie naturală!!)
Se rade ciocolata peste frişcă.
Se savurează cu bucurie.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!