Puneţi laptele la fiert împreună cu scorţişoara şi cojile de citrice. Când ajunge la temperatura de fierbere (începe să se umfle), stingeţi focul şi lăsaţi vasul acoperit cu un capac să se infuzeze aromele.
Bateţi gălbenuşurile cu zahărul şi amidonul până se albesc şi devin cremoase.
Strecuraţi laptele aromat şi turnaţi-l în fir subtire peste ouă, amestecând continuu pentru a le ridica temperatura, dar fară să le transformaţi în omletă.
Puneţi amestecul la fiert pe foc mic şi amestecaţi continuu cu telul până când simţiţi la mână că începe să se îngroaşe. Atenţie, dacă nu amestecaţi continuu, crema nu va fi fină si uniformă şi se prinde foarte uşor de fundul vasului!
Turnaţi crema în 4 castronele şi puneţi folie alimentară deasupra fiecărei creme ca să nu facă crustă.
Lăsaţi crema să se răcească în castronle, apoi o puteţi băga la frigider.
Înainte de servire îndepărtaţi folia, puneţi câte o linguriţă de zahăr deasupra fiecărui castronel şi caramelizaţi zahărul cu o torţă de bucătărie, sau folosind grătarul de la cuptor.