Untul se mixează cu zahărul, coaja rasă de lămâie şi gălbenuşurile până devine o cremă spumoasă şi omogenă.
Adăugăm făina cernută împreună cu praful de copt şi încorporăm.
Acoperim aluatul cu o folie alimentară şi îl dăm la rece pentru cel puţin 30 de minute.
Între timp, aprindem cuptorul la 180 de grade şi punem hârtie de copt în tava de la aragaz.
Scoatem aluatul din frigider şi formăm în palme mici biluţe cam de mărimea unui ou de prepeliţă.
Aşezăm biluţele pe hârtia de copt şi le aplatizăm cu dinţii unei furculiţe. În acest fel vom obţine şi un model frumos pe fursecuri.
Dăm tava la cuptor pentru 10, maxim 15 minute, până când fursecurile devin aurii şi încep să se rumenească pe fund.
Deşi vor părea foarte moi, să ştiţi că sunt gata, aluatul pe bază de unt se va întări după ce se vor răci fursecurile.
Dacă doriţi, le puteţi servi pudrate cu zahăr. Eu le-am preferat aşa, simple.