Go Back
+ servings
salata iceberg cu piept de pui si ardei gras
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Salată iceberg cu piept de pui şi ardei gras

Preparare10 minutes
Gătire15 minutes
Timp total25 minutes
Categorie: Feluri de baza
Porții: 2

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 salată iceberg micuţă
  • 2 ardei graşi
  • 4 fire de ceapă verde
  • ½ conservă de porumb fiert
  • 50 ml ulei de măsline extravirgin
  • piper şi cimbru pentru pieptul de pui
  • sare suc de lămâie - după gust

Mod de preparare

  • Tăiem pieptul de pui în fâşii cam de 4 cm lăţime, le batem cu ciocanul de şniţele să le frăgezim puţin, apoi le condimentăm cu sare, piper şi cimbru uscat după gust.
  • Punem pieptul de pui pe grătar şi îl lăsăm cât să prindă puţină culoare pe ambele părţi.
  • După ce carnea s-a răcit puţin, o tăiem fâşii mai mici.
  • Spălăm salata şi o tăiem într-un castron încăpător.
  • Adăugăm ardeiul gras tăiat fâşii, ceapa verde tocată mărunt şi porumbul.
  • Punem şi pieptul de pui peste salată.
  • Asezonăm cu sare, suc de lămâie proaspăt stors şi ulei de măsline şi servim imediat.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!