Aprindem cuptorul la 180 de grade.
Punem hârtie de copt pe fundul tăvii, pereții îi ungem cu puțin unt.
Punem pe fundul tăvii, peste hârtia de copt, 10 g de unt tăiat cubulețe.
Tăiem caisele în jumătăți și le așezăm în forma unsă cu unt cu partea unde a fost sâmburele în sus. Peste caise punem restul de unt și presărăm zahărul Bourbon.
Separăm ouăle. Batem albuşurile cu un praf de sare până când devin spumă fermă care nu cade de pe teluri.
Adăugăm zahărul şi mixăm până când albuşurile se întăresc din nou.
Adăugăm gălbenuşurile în spuma de albuşuri şi mixăm scurt doar cât să omogenizăm compoziţia.
Încorporăm făina în compoziţia de mai sus, amestecând uşor de jos în sus cu un tel de mână.
Turnăm aluatul peste caisele din tavă, nivelăm şi dăm prăjitura la cuptor pentru 30 de minute. Faceţi testul cu scobitoarea ca să vă asiguraţi că pandişpanul este bine copt.
Răsturnaţi prăjitura imediat ce o scoateţi din cuptor. Treceți un cuțit cu lama subțire de jur împrejurul blatului, apoi puneţi un platou deasupra tăvii şi răsturnaţi rapid, dintr-o singură mişcare.
Lăsaţi prăjitura să se răcească şi dacă vă place, presaraţi cu zahăr vanilat înainte de servire.