Aprindem cuptorul la 180 de grade şi punem hârtie de copt într-o tavă de 30x20 cm. Dacă nu aveţi hârtie de copt, ungeţi tava cu unt.
Spălăm, curăţăm fructele şi le tăiem cuburi.
Mixăm ouăle împreună cu zahărul până se albesc şi îşi măresc volumul.
Adăugăm în ouăle bătute: untul topit şi răcit, brânza de vaci şi seminţele păstăii de vanilie. Omogenizăm.
Încorporăm făina cernută împreună cu praful de copt în compoziţia de mai sus. Vom obţine un aluat vârtos, dar moale, ca o cremă şi uşor de manevrat cu o paletă de lemn sau silicon.
Punem jumătate din cantitatea de aluat în tavă şi presărăm jumătate din cuburile de fructe.
Turnăm şi restul de aluat, iar deasupra punem restul fructelor.
Dăm tava la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade, apoi reducem temperatura la 170 de grade şi mai coacem încă 15-20 de minute.
Prăjitura nu trebuie să se rumenească, ci trebuie să rămână galbenă şi frumoasă. Faceţi testul cu scobitoarea să vă asiguraţi că este copt aluatul şi în interior.
Lăsaţi prăjitura să se răcească în tavă şi feliaţi-o când se răceşte de tot.