Mixăm untul împreună cu zahărul şi un praf de sare până obţiem consistenţa unei creme.
Adăugăm ouăle, sucul de portocale şi coaja rasă de citrice şi mixăm să se omogenizeze amestecul.
Peste crema de unt cernem făina împreună cu bicarbonatul şi mixăm din nou să se încorporeze uniform.
Dăm aluatul la rece cel puţin o oră.
Aprindem cuptorul la 180 de grade si punem hârtie de copt în 2 tăvi de aragaz.
Formăm biluţe din aluat potrivite ca mărime, pe care le aşezăm în tăvile pregătite. Lăsaţi cam 2 cm între ele pentru că se vor lăţi la copt.
Deasupra fiecărei biluţe aşezăm câte o bucăţică de coajă de portocală confiată (poate fi şi proaspătă dacă nu aveţi) şi aplatizăm biluţele apăsându-le puţin cu fundul unui pahar.
Coacem fursecurile 15-20 de minute până când marginile încep să se rumenească.
Lăsaţi fursecurile să se răcească în tavă şi abia apoi muteţi-le pe platou, pentru că sunt foarte fragede cât sunt fierbinţi şi le puteţi strica forma.
Opţional se pot pudra cu zahăr.