Se amestecă toate ingredientele lichide: apa, uleiul şi esenţa de vanilie.
Amestecăm ingredientele solide: faina, zahărul, nuca de cocos şi praful de copt şi le turnăm peste cele lichide.
Adăugăm şi merişoarele şi amestecăm bine cu telul să omogenizăm compoziţia.
Eu am folosit o formă de copt din silicon pe care nu am uns-o cu nimic ştiind că nu se va lipi. Dacă folosiţi altfel de formă, atunci trebuie să folosiţi hârtie de copt sau să ungeţi cu ulei şi să o tapetaţi cu făină.
Dam prăjitura la cuptor la 160 de grade pentru 30-35 de minute. Faceţi testul cu scobitoarea ca să vă asiguraţi că e bine coaptă.
Lăsaţi prăjitura să se răcorească puţin, apoi o tăiaţi pătrate sau romburi, la alegere.
Între timp ne ocupăm de glazură: topim margarina la foc mic, adăugăm zahărul pudră şi pudra de cacao şi omogenizăm.
Cât încă este fierbinte, turnăm glazura peste prăjitură. Va intra în blat, îl va umezi şi îi va da un gust minunat.