Go Back
Tipărește rețeta
5 from 1 vote

Supă de pui cu altfel de tăieţei

Categorie: Supe si ciorbe

Ingrediente

pentru 4 porţii

  • aprox. 700 g carne de pui eu am avut 1 piept şi 2 pulpe
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ţelină mică
  • 1 ardei gras
  • ½ de rădăcină de pătrunjel
  • tagliatelle Divella
  • sare după gust
  • pătrunjel verde

Mod de preparare

  • Curăţăm carnea de pui, o spălăm bine şi dacă este cazul o pârlim puţin.
  • Punem carnea la fiert în aprox. 3 litri de apă cu puţină sare, având grijă ca din când în când să îndepărtăm spuma care se formează.
  • Curăţăm legumele, le tăiem bucăţi potrivit de mari şi le adăugăm în oală.
  • Când legumele şi carnea sunt bine fierte (furculiţa intră cu uşurinţă), le scoatem deoparte şi strecurăm supa.
  • Punem din nou supa pe foc, adăugăm pastele făinoase şi le lăsăm să fiarbă aproximativ 10 minute. Dacă vă plac, după ce strecuraţi supa, puteţi pune înapoi, aşa cum am făcut eu, o parte din legumele fierte.
  • Supa se serveşte caldă, cu pătrunjel proaspăt tocat.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!