Go Back
+ servings
Tipărește rețeta
5 from 1 vote

Răsucele cu bacon

Preparare15 minutes
Gătire20 minutes
Timp total35 minutes
Categorie: Aperitive
Porții: 35 min

Ingrediente

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 150 g bacon feliat foarte subţire
  • 1 ou
  • seminţe de mac sau de susan

Mod de preparare

  • se lasă aluatul la dezgheţat
  • se aprinde cuptorul la 200 de grade și se pregătește o tava tapetată cu hârtie de copt
  • se taie foaia de aluat în două jumătăţi, apoi se taie fâşii cam de 1 cm lăţime
  • se aşează câte o felie de bacon pe fiecare făşie şi se răsuceşc fâşiile în formă de spirală
  • se aşează într-o tavă şi se ung cu oul bătut
  • se presară cu seminţele de mac sau de susan
  • se coc la cuptor până încep să se usuce şi se rumenesc frumos, ca să fie puţin crocante (15-20 de minute)
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!