dovlecelul bine spălat se taie felii subţiri (eu nu îl curăţ de coajă, voi procedaţi cum doriţi)
se amestecă brânza cu două ouă bine bătute şi cu mărarul tocat
se condimentează după gust cu sare, piper, nucşoară şi turmeric
se adaugă feliile de dovlecel şi se amestecă uşor până sunt încorporate toate
se răstoarnă compoziţia într-un vas uns cu unt sau cu ulei, care va merge la cuptor
încercăm să dăm cât de cât o formă feliilor de dovlecel pentru ca produsul finit să aibă un aspect cât mai plăcut
băgăm budinca la cuptor pentru aproximativ 30 de minute şi când începe să se rumeneasca pe margini turnăm deasupra cel de-al treilea ou bătut şi amestecat cu iaurtul
mai lăsăm încă 10 minute la cuptor să se rumenească puţin si deasupra
se poate consuma caldă sau rece, dar e mai uşor de porţionat când e rece