Go Back
+ servings
cheesecake cu căpșuni fără coacere
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Cheese cake cu căpşuni fără coacere

Cheesecake cu căpşuni fără coacere, un desert cremos, aromat şi răcoritor. Folosim ingrediente simple și e gata în doar câteva minute.
Preparare20 minutes
Timp total20 minutes
Categorie: Deserturi
Cuisine: internationala
Porții: 4
Calories: 293kcal

Ingrediente

  • 100 g biscuiţi digestivi sau graham
  • un vârf de linguriță de scorțișoară
  • 150 g brânză Philadelphia, ricotta, urdă
  • 100 ml smântână pentru frișcă 32% grăsime
  • 1 linguriță zahăr pudră
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 400 g căpşuni proaspete
  • 1 lingură zahăr brun
  • frunze de mentă proaspătă

Mod de preparare

  • Pregătiți căpșunile: tăiați fructele cubulețe, lăsând câteva jumătăți pentru ornat. Peste căpșunile tăiate cuburi presărați zahărul brun și amestecați.
  • Crusta:  zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie sau un chopper electric până când obțineți o textură de nisip fin. Adăugați scorțișoara și omogenizați (opțional)
  • Stratul de brânză: bateți smântână pentru frișcă împreună cu zahărul pudră folosind un mixer de mână, apoi încorporați crema de brânză și extractul de vanilie.
  • Asamblare: puneți "nisipul" de biscuiți în pahare sau în borcane și presați ușor cu dosul unei linguri. Distribuiți în fiecare borcan căpșunile cuburi amestecate cu zahăr brun, apoi împărțiți și amestecul de brânză.
  • Decorați cu căpșunile tăiate jumătăți și cu frunze proaspete de mentă.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 293kcal | Carbohidrați: 29g | Proteine: 7g | Grăsimi: 17g | Colesterol: 48mg | Fibre: 3g | Zahăr: 12g | Vitamina A: 549IU | Calciu: 130mg