Go Back
+ servings
capsuni in ciocolata alba
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 2 votes

Căpşuni în ciocolată albă

Preparare15 minutes
Timp total15 minutes
Categorie: Deserturi
Cuisine: internationala
Porții: 5
Calories: 208kcal

Ingrediente

  • 20-25 de căpşuni proaspete şi sănătoase
  • 100 g ciocolată albă de bună calitate
  • 30 g ciocolata neagră sau ciocolată cu lapte

Mod de preparare

  • Spălați căpşunile și uscați-le cu un prosop de hârtie, având grijă să păstrați codiţele intacte
  • Rupeți ciocolata albă bucăţele şi se topiți-o la bain marie amestecând continuu cu o lingură de lemn sau în cuptorul cu microunde, la putere medie, în 2-3 reprize de câte 30 de secunde.
  • Treceți fiecare căpşună prin ciocolată albă topită și le așezați pe o foaie de hârtie de copt. Lăsați-le puțin deoparte ca să se întărească ciocolata.
  • Topiți și cu ciocolata neagră, apoi o puneți într-un poș cu dui subțire sau într-o pungă pe care o tăiați la un colț.
  • Treceți cu poșul (punga) cu ciocolată neagră trasând dungi peste căpșunile îmbrăcate în ciocolată albă
  • Lăsați-le la temperatura camerei să se întărească ciocolata sau dați-le la frigider dacă le serviţi mai târziu
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!

Nutrition

Calorii: 208kcal | Carbohidrați: 25g | Proteine: 2g | Grăsimi: 12g | Colesterol: 6mg | Fibre: 1g | Zahăr: 23g | Vitamina A: 15IU | Calciu: 69mg