Go Back
Căpşuni în ciocolată
Tipărește rețeta
0 from 0 votes

Căpşuni în ciocolată albă

Categorie: Deserturi

Ingrediente

  • 20-25 de căpşuni proaspete şi sănătoase
  • 100 g ciocolată albă de bună calitate
  • confetti de zahăr

Mod de preparare

  • ciocolata se rupe bucăţele şi se topeşte la bain marie amestecând continuu cu o lingură de lemn, sau în cuptorul cu microunde în reprize de câte 30 de secunde
  • căpşunile se spală, şi se lasă la scurs sau se usucă cu un prosop de hârtie, având grijă să păstrăm codiţele intacte
  • se trece fiecare căpşună prin ciocolata topită, apoi prin confetti şi se aşează de preferat pe o hârtie de copt, sau direct pe farfurie
  • trebuie să ne mişcăm repede, sau să ţinem ciocolata la bain marie cu focul stins, pentru că se va răci şi se va îngroşa destul de repede
  • se lasă la temperatura camerei să se întărească ciocolata, sau se dau la frigider dacă le serviţi mai târziu
  • în cazul în care le-aţi pus pe farfurie şi s-au lipit, se desprind foarte uşor cu vârful unui cuţit
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!