Go Back
Print
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tipărește rețeta
No ratings yet
Ruladă Dukan cu brânză şi spanac
Preparare
20
minutes
mins
Gătire
10
minutes
mins
Timp total
30
minutes
mins
Porții:
30
min
Autor:
Iuliana Sbîrnea
Ingrediente
2
ouă întregi
sau un ou întreg și un albuș
2
mâini de spanac proaspăt sau congelat
eu am avut congelat
100
g
brânză de vaci dietetică
cât mai scursa și mai uscată
½
de linguriță boia de ardei dulce
½
de linguriță de semințe chimen
optional
sare/piper
Mod de preparare
aluatul (omleta)
spanacul se spală (dacă e proaspăt) și se toaca mărunt-mărunt sau se dă la robot ca să fie cât mai fin
se bat ouăle și se condimentează simplu cu sare și piper după gust
se amestecă ouăle cu spanacul și se coace omleta pe ambele parți într-o tigaie antiaderentă
umplutura
brânza de vaci se condimentează cu sare, piper și boia după gust
se adaugă semințele de chimen (sunt opționale, dar ele fac tot gustul în rețeta asta)
se întinde brânza peste omleta rece și se înfășoară cât mai strâns folosind folie alimentara
se lasă la rece minim 2 ore înainte de servire
se feliază cu un cuțit cu lama subțire și bine ascuțită pentru că brânza de vaci e totuși destul de moale
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!
Menționează
@iuliana_bucate_aromate
sau tag
#bucatearomate
ca să te putem găsi!