Go Back
Tipărește rețeta
0 from 0 votes

Brioşe de post cu banane şi tărâţe de ovăz

Categorie: Deserturi

Ingrediente

  • 3 banane
  • 12 linguri tarate de ovaz se pot inlocui cu 1 cana de faina alba de grau
  • 1 pahar de apa plata
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1/2 pahar de zahar brun sau dupa gust
  • 1 sticluta esenta de vanilie
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1 pliculet de praf de copt
  • 1 pahar de afine optional

Mod de preparare

  • bananele se paseaza cu chopperul sau cu o furculita
  • peste banane se adauga apa, uleiul si esenta de vanilie si se omogenizeaza
  • taratele de ovaz se amesteca cu zaharul, scortisoara si praful de copt
  • se toarna ingredientele solide peste cele lichide
  • se adauga afinele si se omogenizeaza compozitia
  • se repartizeaza compozitia in formele de briose (eu am folosit forme din silicon, fara hartiute)
  • se dau la cuptor pentru 25-30 de minute
  • se servesc pudrate cu zahar vanilat
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!