Go Back
+ servings
Tipărește rețeta
5 from 1 vote

Pulpiţe de pui cu ciuperci

Preparare10 minutes
Gătire45 minutes
Timp total55 minutes
Categorie: Feluri de baza
Porții: 55 minute

Ingrediente

cantitati pentru o portie

  • 1 pulpa de pui sau 2 ciocanele
  • 300 g ciuperci Champignon proaspete
  • ½ ardei gras taiat cubulete
  • 4 linguri rosii tocate sau pasta de rosii
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • turmeric optional
  • piper cu praf de usturoi sau un catel de usturoi tocat marunt

Mod de preparare

  • se spala si se condimenteaza pulpa cu sarea, piperul, usturoiul si turmericul
  • ciupercile se spala, se taie sferturi, se amesteca cu ardeiul gras si se aseaza intr-o tava ce va merge la cuptor
  • pulpa condimetata se aseaza peste ciuperci si ardei
  • deasupra se toarna rosiile tocate si 2-3 linguri de apa
  • cand vor da de caldura ciupercile se vor inmuia si vor lasa si ele apa, deci nu puneti prea multa de la inceput
  • se da la cuptor la foc mediu pentru 40-45 de minute
  • cand pulpele incep sa se rumeneasca, sunt gata
  • se serveste cu patrunjel proaspat tocat
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!