Go Back
Tipărește rețeta
No ratings yet

Ciorbă rădăuţeană Dukan

Categorie: Supe si ciorbe

Ingrediente

  • un piept de pui sau 2 pulpe fara piele
  • 1,5 litri de apa
  • o ceapa
  • o felie mica de telina
  • 1/2 de morcov
  • 200 ml iaurt degresat
  • un ou
  • 2-3 catei de usturoi
  • otet
  • sare/piper
  • patrunel proaspat

Mod de preparare

  • carnea de pui se pune la fiert impreuna cu legumele intregi
  • cand carnea si legumele sunt fierte, se scot legumele din supa (le puteti folosi la o salata)
  • carnea se scoate si se taie fasii, apoi se pune la loc in supa
  • se potriveste supa de sare si se adauga otet dupa gust
  • oul batut se amesteca cu iaurtul si usturoiul pisat
  • se toarna putin cate putin supa peste amestecul de ou si usturoi pentru a-i ridica gradat temperatura
  • se toarna amestecul peste supa din oala
  • se serveste cu patrunjel proaspat tocat
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!