Se amestecă untul cu zahărul, ouăle şi migdalele măcinate.
Separat se cerne făina şi se amestecă cu praful de copt, apoi se adaugă peste untul frecat şi se omogenizează compoziţia.
Eu din nou am folosit folosit metoda puturosului despre care v-am mai povestit :) Deja ştiţi procedura: se ia aluat cu lingura şi se pun grămăjoare neregulate pe hârtia de copt din tavă.
Nu uitaţi să lăsaţi spaţiu de 2-3 cm între fursecuri pentru că se mai lăţesc la copt.
Presăraţi deasupra cu fulgi de migdale. Apăsaţi-i puţin ca să vă asiguraţi că rămân lipiţi la locul lor şi băgaţi tava la cuptor.
Cuptorul trebuie să fie în prealabil încălzit la 170 de grade.
Sunt gata cam în 15 minute, sunt foarte fragede şi au o aromă fină.
Le puteţi păstra câteva zile la răcoare, într-o cutie închisă cu capac.