Go Back
Fursecuri cu cacao şi migdale
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 1 vote

Fursecuri cu cacao şi migdale

Categorie: Deserturi

Ingrediente

Mod de preparare

  • Se amestecă untul cu zahărul, ouăle şi migdalele măcinate.
  • Separat se cerne făina şi se amestecă cu praful de copt, apoi se adaugă peste untul frecat şi se omogenizează compoziţia.
  • Eu din nou am folosit folosit metoda puturosului despre care v-am mai povestit :) Deja ştiţi procedura: se ia aluat cu lingura şi se pun grămăjoare neregulate pe hârtia de copt din tavă.
  • Nu uitaţi să lăsaţi spaţiu de 2-3 cm între fursecuri pentru că se mai lăţesc la copt.
  • Presăraţi deasupra cu fulgi de migdale. Apăsaţi-i puţin ca să vă asiguraţi că rămân lipiţi la locul lor şi băgaţi tava la cuptor.
  • Cuptorul trebuie să fie în prealabil încălzit la 170 de grade.
  • Sunt gata cam în 15 minute, sunt foarte fragede şi au o aromă fină.
  • Le puteţi păstra câteva zile la răcoare, într-o cutie închisă cu capac.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!