Go Back
Brioşe sărate
Tipărește rețeta
0 from 0 votes

Brioşe sărate

Categorie: Aperitive

Ingrediente

pentru 4 brioşe mari

  • 100 g de şuncă tăiată cubuleţe + telemea rasă
  • 3 ciuperci tocate mărunt
  • 2 ouă
  • 100 ml de lapte
  • 150 gr faină
  • 2 linguri de ulei
  • un vârf de cuţit de praf de copt
  • câteva măsline fără sâmburi doar pt ornat am folosit măsline întregi
  • gogoşari în oţet tăiaţi cubuleţe sau ardei gras roşu
  • sare piper, mărar tocat

Mod de preparare

  • Se amestecă într-un vas toate ingredientele de mai sus.
  • Se ung formele cu putin ulei şi se tapetează cu făină
  • Se împarte compoziția în mod egal în cele patru forme, se presară cu telemea rasă.
  • Cuptorul trebuie să fie în prealabil încins la 180 de grade. Se dau brioşele la cuptor şi sunt gata în aproximativ 30 de minute. Puteţi face testul cu scobitoarea ca să vă asiguraţi că nu mai sunt umede în interior.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!