Go Back
+ servings
Pilaf de gaina
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
5 from 2 votes

Pilaf de găină de țară (la multicooker)

Gătire40 minutes
Porții: 6

Ingrediente

Mod de preparare

  • Clătiți orezul cu apă rece pentru a îndepărta praful.
  • Puneți în cuva multicookerului orezul, carnea, apoi turnați supa de pasăre.
  • Potriviți gustul de sare.
  • Folosiți programul presetat pentru gătirea orezului (Rice).
  • Pilaful va fi gata cam în 35-45 de minute, depinde de aparatul pe care îl aveți. 
  • După preferință, puteți servi pilaful presărat cu pătrunjel sau mărar.

Notă

Dacă nu aveți un multicooker, pilaful se poate prepara aproximativ în același mod și la cuptor. Puneți toate ingredientele într-o cratiță și dați cratița la cuptor pentru aproximativ 40 de minute la 170 de grade. Nu amestecați deloc în orez în acest timp.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!