Go Back
+ servings
Taietei cu mac
Tipărește rețeta Salvează pe Pinterest
0 from 0 votes

Tăieței cu mac

Gătire10 mins
Categorie: Desert
Porții: 2 porții

Ingrediente

  • 200 g tăieței sau orice tip de paste doriți
  • 2 litri de apă pentru fiert pastele
  • un praf de sare
  • 50 g unt sau unt de cocos în varianta de post
  • 50 g semințe de mac
  • 70 g zahăr
  • 1/2 linguriță pudră de vanilie Bourbon

Mod de preparare

  • Fierbeți pastele în apă cu un praf de sare conform instrucțiunilor de pe pachet.
  • După ce scurgeți pastele de apă, cât acestea sunt încă fierbinți, puneți untul în cratiță și amestecați până când acesta se topește și îmbracă uniform pastele. 
  • Dacă doriți, amestecați pudră de vanilie cu semințele de mac și zahărul.
  • Serviți pastele cât sunt calde, presărate din belșug cu semințe de mac și zahăr.
Ai încercat rețeta? Arată-ne pe Instagram cum ți-a ieșit!Menționează @iuliana_bucate_aromate sau tag #bucatearomate ca să te putem găsi!