Puneți laptele de cocos la fiert și turnați făina de orez în ploaie. Adăugați 3 sau 4 linguri de făină de orez, după cât de închegată vreți să fie budinca. Eu am vrut-o mai lejeră, am pus doar 3 linguri.
Amestecați și lăsați budinca să fiarbă la foc mic, până se îngroașă. Dați deoparte și lăsați budinca să se răcorească puțin.
Îndulciți budinca după gust, cu ce îndulcitor folosiți de obicei. Eu am pus cam 2 lingurițe de miere de albine. Dacă folosiți zahăr, îl puteți pune direct în lapte atunci când îl puneți la fiert.
Opțional, puteți rumeni puțin în tigaie fulgii mari de cocos pentru a le intensifica aroma.
Turnați budinca de orez în boluri, decorați cu fructele de pădure și cu fulgii de cocos și serviți. Este la fel de bună și după ce se răcește.